Sangaften

Tidspunkt

4. juni 2024 kl. 19:00

Sofie Buch Hoyer

Ansvarshavende redaktør på Højskolebladet

Odense Højskoleforening har tradition for at holde sine grundlovsmøder forskudt i forhold til selve grundlovsdagen den 5. juni. Det gør vi bl.a. for at holde os fri af de partipolitiske møder og de efterhånden mange større regionale arrangementer. Foredragsholderne har hos os vide rammer for og frihed til at belyse demokratiet, som det opfattes og udvikler sig i en mere og mere globaliseret verden.

Denne gang får vi besøg af Sofie Buch Hoyer. Født i 1990 og opvokset på Lolland-Falster.

Til daglig ansvarshavende redaktør på Højskolebladet, Danmarks ældste kulturmagasin, samt selvstændig moderator, ordstyrer og konferencier.

BA i journalistik ved Danmarks Medie- og Journalisthøjskole og University of Hong Kong. Uddannet fra Dagbladet Politiken.

Hun har tidligere arbejdet som nyhedsreporter på Politiken og som redaktionschef på RÆSON, ligesom hun har rejst i Asien og Oceanien og rapporteret for medier som CNN International, TV 2 Nyhederne, Radio24syv og Ud&Se.

Hun har løbende undervist på en håndfuld forskellige højskoler i journalistik, medier, politik og kommunikation. I 2019 var hun med til at starte Roskilde Festival Højskole.

Sted

Sankt Knuds Gymnasium
Læssøegade 154, 5230 Odense M

Kontaktoplysninger

 

 

Email: 

 

 

 

kasserer@oh-odense.dk

 

 

 

 

 

Telefon:

 

 

 

+45 61 60 54 07

Følg os

Vil du være medlem? 

Har du lyst til at være medlem i vores forening? Klik på knappen nedenfor og udfyld formularen.