Alt det fantastiske vandring kan

Tidspunkt

18. marts 2024 kl. 19:00

Frits Ahlefeldt

Journalist og tegner

Frits Ahlefeldt vil i foredraget fortælle personlige historier, krydret med tankevækkende fakta om, hvordan det at gå kan gøre både vores liv, steder og byer langt bedre. At vandre kan også hjælpe til at holde vores fællesskaber levende og nærværende i en tid med stadigt større udfordringer både globalt, lokalt og for hver enkelt af os.

Og der sker meget i øjeblikket, for det at gå har vist sig på samme tid at kunne hjælpe os i forhold til klimaudfordringer, tab af biodiversitet og ikke mindst de udfordringer, som flere og flere oplever omkring ensomhed, skrøbelighed og tab af mening og fællesskab. Det bliver en aften med oplevede historier, tegnede anekdoter, viden og fortællinger om de vandrere og originaler, som går forrest i Danmark. Frits Ahlefeldt er journalist og tegner. Han har vandret Danmark tyndt og dækket vandring herhjemme i mere end tyve år. Samtidig følger han de nyeste trends og tendenser inden for det at gå, både i Danmark og i udlandet, og står blandt andet bag et af Danmarks største sites om danske vandreruter:

Frits Ahlefeldt fortæller også om sin tur Danmark rundt langs havet, en over 2000 km vandring langs vandet for at binde stederne langs de danske kyster sammen til en national kyststi.

Sted

Sankt Knuds Gymnasium

Læssøegade 154, 5230 Odense M

Kontaktoplysninger

 

 

Email: 

 

 

 

kasserer@oh-odense.dk

 

 

 

 

 

Telefon:

 

 

 

+45 61 60 54 07

Følg os

Vil du være medlem? 

Har du lyst til at være medlem i vores forening? Klik på knappen nedenfor og udfyld formularen.