Rundt i den nordiske viseverden

Tidspunkt

5. Oktober 2023 kl. 19:00

Lilian Hjorth-Westh og Kristian la Cour

Fhv. højskoleforstander hhv. højskolelærer

Rundt i den nordiske viseverden med fhv. højskoleforstander og fortæller Lillian Hjorth-Westh og højskolelærer, komponist og visesanger Kristian la Cour.
Vi kommer rundt i Norden og hører om bl.a. Evert Taube, Bjørn Afzelius, Olle Adolphson, Cornelis Vreeswijk, Rudolf Nilsen, Halfdan Sivertsen, Annika Hoydal, Tove Jansson, Sigfred Pedersen, Kai Normann Andersen og Sebastian.
Programmet veksler mellem Lillian Hjorth-Wesths fortællinger om visesangerne og fællessang og viseoptræden med Kristian la Cour.
Nogle af visesangerne lytter vi til over højttalerne.
Lillian Hjorth-Westh: Foredragsholder gennem mange år i højskoleforeninger, pensionistforeninger, menighedskredse, Folkeuniversitetet, klubber og lignende.
Siden 1977 har Lillian arbejdet i højskoleverdenen, først på Højskolen Rude Strand og fra 1983 – 2017 på Bornholms Højskole. De sidste 10 år som en del af forstanderparret sammen med Axel Lasthein-Madsen. Lillian er nu tilknyttet Rødding Højskole og Askov Højskole som kursusleder og Seniorhøjskolen Rude Strand som foredragsholder.
Derudover holder Lillian talrige foredrag over hele landet.
Kristian la Cour: Højskolelærer og kursusleder på en række af Askov Højskoles ugekurser, visesanger og komponist til sange og salmer i Højskolesangbogen, DGI-Sangbogen, Det skyder og springer (Iben Krogsdal), Vor Gud, du mærker vores sorg (Iben Krogsdal), 100 Salmer og Kirkesangbogen m.fl. Sideløbende hermed har Kristian en omfattende virksomhed i hele landet som visesanger kombineret med fællessang fra Højskolesangbogen samt egne melodier til sange og salmer af bl.a. Tove Ditlevsen, Iben Krogsdal, Michael Nielsen og Niels Brunse.

Sted

Odense Valgmenighedskirke
Dronningensgade 1, 5000 Odense C

Kontaktoplysninger

 

 

Email: 

 

 

 

kasserer@oh-odense.dk

 

 

 

 

 

Telefon:

 

 

 

+45 61 60 54 07

Følg os

Vil du være medlem? 

Har du lyst til at være medlem i vores forening? Klik på knappen nedenfor og udfyld formularen.