Sangaften

Tidspunkt

24. oktober kl. 19:00 

Henrik Nannestad Jørgensen

Leder af Henriette Hørlücks skole

Henrik Nannestad Jørgensen afsluttede 6 år i Det Etiske Råd i juni måned. Han fortæller om baggrunden for Rådets arbejde, hvem der beslutter hvilke emner, der skal tages op, og ikke mindst vil han fortælle om de store og lidt tungere emner, der har været på rådets dagsorden de seneste år. Fx. abortlovgivningen, fosterdiagnostik, aktiv dødshjælp, surrogatmoderskab og organdonation.  

 

 

Det er Rådets formål at rådgive og skabe debat om nye bio- og genteknologier, der berører menneskers liv, naturen, miljøet og fødevarer. Rådet tager også stilling til etiske spørgsmål, der har med vores sundhedsvæsen at gøre. Mange tror fejlagtigt, at

Det Etiske Råds udtalelser sker i enighed, men oftest repræsenterer Rådets 17 medlemmer vidt forskellige synspunkter, hvilket er baggrunden for, at interesserede altid bør kunne finde argumenter for deres eget synspunkt i Rådets udgivelser.

Henrik Nannestad Jørgensen er leder af Henriette Hørlücks skole og åbner hvert år skolen for vores sangarrangement i september i højskoleforeningens gamle lokaler.
Denne aften kan vi også mindes at det er 115 år siden at Odense Højskoleforenings Hus i 1909 blev indviet

Sted

Henriette Hørlücks Skole
Slotsvænget 1, 5000 Odense C

Kontaktoplysninger

 

 

Email: 

 

 

 

kasserer@oh-odense.dk

 

 

 

 

 

Telefon:

 

 

 

+45 61 60 54 07

Følg os

Vil du være medlem? 

Har du lyst til at være medlem i vores forening? Klik på knappen nedenfor og udfyld formularen.