Grundlovsmøde

Tidspunkt

6. juni 2023 kl. 19:00

Ukendt på nuværende tidspunkt – opdateres…

Odense Højskoleforening har tradition for at holde sine grundlovsmøder forskudt i forhold til selve grundlovsdagen den 5. juni. Det gør vi bl.a. for at holde os fri af de partipolitiske møder og de efterhånden mange større regionale arrangementer. Foredragsholderne har hos os vide rammer for og frihed til at belyse demokratiet, som det opfattes og udvikler sig i en mere og mere globaliseret verden.
I de senere år har vi ofte stødt på vanskeligheder, når vi skulle finde en foredragsholder til grundlovsmødet. Det er ikke, fordi vi mangler tilsagn fra gode foredragsholdere, men vi har haft svært ved at kunne lave aftaler på det tidspunkt af året og så langt ud i fremtiden.
Dato, tid og sted ligger fast, men vi venter med at indgå aftale om grundlovsmødet 2023, men så snart der er en afklaring i løbet af sæsonen, vil det blive bekendtgjort – dels ved omtale på møderne, dels på vores hjemmeside og dels på facebooksiden. Der vil naturligvis også blive rundsendt meddelelse til medlemmer, der har opgivet mailadresse.

Sted

Sankt Knuds Gymnasium
Læssøegade 154, 5230 Odense M

Kontaktoplysninger

 

 

Email: 

 

 

 

kasserer@oh-odense.dk

 

 

 

 

 

Telefon:

 

 

 

+45 61 60 54 07

Følg os

Vil du være medlem? 

Har du lyst til at være medlem i vores forening? Klik på knappen nedenfor og udfyld formularen.