I dag skal du leve - på rejse i Højskolesangbogen

Tidspunkt

21. februar 2023 kl. 19:00

Iben Krogsdal
Forfatter og salmedigter

I dette foredrag vil Iben Krogsdal med Højskolesangbogen i hånden tage os på en sangrejse gennem året og livets aldre fra fødsel til ungdom, alderdom og død.
Undervejs skal vi bl.a. synge en række af Iben Krogsdals egne sange om tilværelsen i alt mellem stille sorg og jublende glæde. Vi skal synge om livets store overgange, mørketimen, fødselsøjeblikket og lysets genkomst. Og så skal vi høre om de bittesmå og kæmpestore opstandelser, livet næsten hver dag lyser op af – hvis vi ellers har blik for dem.
Iben Krogsdal er skønlitterær forfatter og salmedigter og er repræsenteret i en række antologier, sang- og salmebøger. Hun debuterede som forfatter i 2000 med novellesamlingen Træfpunkter og som salmedigter i 2010 med salmesamlingen Vi som er søgende. Hun har siden udgivet en række bøger; inden for de seneste år særligt noveller og salmesamlinger. I den seneste udgave af Højskolesangbogen er hun repræsenteret med 10 nye salmer og sange.
Iben har en ph.d. i religionsvidenskab og var indtil 2011 ansat på Aarhus Universitet, hvor hun har forsket i moderne menneskers religiøsitet, deres optagethed af psykologi og deres forhold til kristendommen. Hendes forskning er bl.a. udkommet i bøgerne De nye myter og De måske kristne.

  • Entre: 30 kr.

 

Sted

Odense Valgmenighedskirke
Dronningensgade 1, 5000 Odense C

Kontaktoplysninger

 

 

Email: 

 

 

 

kasserer@oh-odense.dk

 

 

 

 

 

Telefon:

 

 

 

+45 61 60 54 07

Følg os

Vil du være medlem? 

Har du lyst til at være medlem i vores forening? Klik på knappen nedenfor og udfyld formularen.