Højskoledag på Langeland

Tidspunkt

4. februar 2023 kl. 08:00 – 18:00

Musikefterskolen i Humble

OBS: Deltagelse kun for foreningens medlemmer

Når elever og lærere på Musikefterskolen i Humble taler om den særlige og lidt udefinerbare Humble-ånd, er det ikke sagnkongen Humble, de har i tankerne.

Nej, de tænker på en helt nutidig stemning, som de oplever – og lever i – på efterskolen. En stemning, der udspringer af musik, fællesskab og socialt samvær. – Vi tilbyder eleverne en personlig udvikling gennem musik og fællesskab, siger skolen.

Som en elev skrev efter et år på skolen i 2020/21: Det har oprigtigt været det bedste år i mit liv. Jeg lærte så meget; ikke kun om musik men også om venskab og tilgange til livet.

Humble fik i 1974 en grundtvigsk efterskole der i 2005 blev omdannet til musikefterskole.

Og musikken er omdrejningspunktet på skolen. – Hvis blot en enkelt elev vil spille sækkepibe, prøver vi at skaffe en lærer, der kan påtage sig undervisningen, siger forstander Jonas Hald. Eleverne giver også flere koncerter – højdepunktet er den årlige koncert på spillestedet Store Vega i København.

Under vores besøg vil eleverne spille og synge for os. Der bliver også lejlighed til, at vi selv kan røre vore velsmurte sangstemmer, mens vi er på skolen.

Eleverne kommer fra både Danmark og udlandet – men ikke fra Langeland! Skolen gør en dyd ud af at være mangfoldig på mange områder. Den lægger også vægt på at være bæredygtig – ikke mindst i sine måltider. Og for at det ikke skal være løgn: Efterskolen har sine egne bier og egen honningproduktion!

Forstander Jonas Hald vil fortælle os meget mere om skolen, dens værdier og prioriteringer.

  • Pris for deltagelse: Kr. 250,- pr. person.
  • Deltagerantal: Max. 100 personer.
  • Tilmelding: OH-odense.dk  (fra 12/12 kl.17)

Sted

Musikefterskolen i Humble
Hovedgaden 21, 5932 Humble

Kontaktoplysninger

 

 

Email: 

 

 

 

kasserer@oh-odense.dk

 

 

 

 

 

Telefon:

 

 

 

+45 61 60 54 07

Følg os

Vil du være medlem? 

Har du lyst til at være medlem i vores forening? Klik på knappen nedenfor og udfyld formularen.