Nytårskur i Valgmenighedskirken

Tidspunkt

8. januar 2023 kl. 14:00 – 17:00

Lykke Appelon, sopran, Anna Caroline Olesen, mezzosopran og pianist Berit Juul Rasmussen

 

OBS: Kun for foreningens medlemmer!

Til dette års nytårskur vil de to sangere Lykke Appelon, sopran og Anna Caroline Olesen, mezzosopran, indtage scenen med et skønt program fyldt med vidunderlige duetter, fængslende operaarier og smukke franske toner. Udover at fremføre store hits som Blomsterduetten af Delibes og Belle nuit, ô nuit d´amour af Offenbach, så vil de to sangere også tage sig kærligt af nogle af Mozarts smukke duetter fra diverse operaer som f.eks. Cosi fan tutte og Idomeneo. Værker af bl.a. Schumann, Händel og Rossini vil også være at finde på programmet. Med sig på scenen har de pianist Berit Juul Rasmussen.


Berit Juul Rasmussen er uddannet ved Syddansk Musikkonservatorium i 1999, med solistklassedebut samme sted i 2002. Desuden udvekslingsstuderende ved Sibelius Akademiet i Helsinki fra 1995-97. Hun har modtaget undervisning af Rodolfo Llambias, Rosalind Bevan, Mirta Herrera (Rom) og Jiri Hlinka (Oslo), samt deltaget i masterclass med bl.a. Paul Trein og Stephen Kovacevich. Som solist har Berit spillet med bl.a. Odense Symfoniorkester som ungt navn i 1999, samt flere gange med orkesteret Nova Amadeus i Rom i klaverkoncerter af bl.a. Mozart, Mendelssohn, Grieg og Chopin. Berit har koncerteret i Europa, Israel og Argentina, og hun er en aktiv kammermusiker bl. a. med Franck Duo, Idun Trio og Ensemble Valentin. Hun er tilknyttet Syddansk Musikkonservatorium som akkompagnatør og repetitør.

 

Lykke Appelon er født i 1991 og kommer oprindeligt fra Thy men drog til Odense for at studere på Syddansk Musikkonservatorium. I sommeren 2020 afsluttede hun sin kandidatuddannelse i klassisk sang med Henriette Bonde-Hansen som hovedfagslærer. Lykke er en let lyrisk sopran med en forkærlighed for koloraturer. I løbet af sin studietid blev det også til et lille eventyr i Rom, hvor hun boede i to år og havde de bedste muligheder for at udforske den italienske renæssance- og barokmusik hos bl.a. Chiara Guglielmi.
I 2019 var hun en af vinderne i SDMK´s solistkonkurrence og opførte derfor i 2020 In furore iustissimae irae af Antonio Vivaldi som solist med SDMK´s kammerorkester. I 2019 deltog hun i Copenhagen Lied Duo Competition sammen med pianisten Alexander Ventegodt med en lang række lieder og sange på programmet. Lykke er desuden en del af vokalensemblet SAGA, hvor hun synger 1. sopran i arrangementer af den danske sangskat.
Anna Caroline Olesen, mezzosopran, er uddannet fra Syddansk Musikkonservatorium af Henriette Bonde-Hansen. Anna har siden 2017 været fast medlem af DR KoncertKoret. Hun har desuden flere gange sunget med det tyske solistensemble Phønix16, der specialiserer sig i ny musik, bl.a. ved festivalerne Documenta 14 i Athen og Maerz-Musik i Berlin. Herhjemme assisterer Anna i flere af de større ensembler, bl.a. DR Vokalensemblet og Ars Nova. Anna har også flere gange optrådt solistisk i udlandet, bl.a. i Italien og i Tyskland, hvor hun har sunget altpartiet i Bach’s Juleoratorium. Hun har sunget mezzosopranpartiet i Mozarts c-mol Messe i Roskilde Domkirke med Danmarks Underholdningsorkester.

Sted

Odense Valgmenighedskirke
Dronningensgade 1, 5000 Odense C

Kontaktoplysninger

 

 

Email: 

 

 

 

kasserer@oh-odense.dk

 

 

 

 

 

Telefon:

 

 

 

+45 61 60 54 07

Følg os

Vil du være medlem? 

Har du lyst til at være medlem i vores forening? Klik på knappen nedenfor og udfyld formularen.