Forside
 
Odense Højskoleforening er på Facebook
 
 


NYT PROGRAM 2018-2019

 
 
Så er det nye program på banen og vi håber at alle medlemmer af foreningen har fået det tilsendt eller uddelt via vores flittige cykelkorps.
Programmet kan også ses på denne hjemmeside, hvor man i øvrigt som vanligt vil kunne orientere sig om andre begivenheder og evt. ændringer.
Husk også at foreningen er på Facebook - se overfor.
 
 
     
 


SOMMERHØJSKOLE PÅ LISELUND

21.-23. sept. 2018
 

 
  Status over ledige pladser pr. 4. april 2018:

- To dobbeltværelser med bad/toilet er ledige
    (2.300 kr. pr. pers.)
- To dobbeltværelser med vask samt bad/toilet på gangen er ledige
    (2.000 kr. pr. pers.)

Med venlig hilsen
Olav Grue
 
 


Maratonsang 2018

Et samarbejde mellem Garagehøjskolen,
Galleri Rasmus, Den Fynske Opera,
Odense Valgmenighed og Odense Højskoleforening
 

 
  Vi har i programmet for sæson 2017/2018 annonceret, at der ville blive Maratonsang fredag den 8. juni 2018. Hidtil har arrangementerne fundet sted i Kulturmaskinen, men i år ændrer vi det, så det i stedet kommer til at foregå i

     Den Fynske Opera søndag den 19. august kl. 10-17


med en pause kl. 12:00-13:30 med mulighed for at købe frokost hos Nelle´s Café i Filosofbygningen, mulighed for at se på kunst eller bestille sandwich hos Sandwich & Kaffe, Vesterbro 3 og evt. besøge Gallerie Rasmus i Ny Vestergade 9.

Initiativtageren til Garagehøjskolen i Nordjylland Frode Muldkjær, der er journalist og forfatter samt indehaver af N.F.S. Grundtvigs Pris 2015, vil være konferencier hele dagen.

Nærmere om arrangementet bekendtgøres senere.

Med venlig hilsen
Olav Grue
 
 

 

 
 


Om Odense Højskoleforening

Odense Højskoleforening har siden 6. december 1896 sat sit præg på det folkelige og kulturelle liv i Odense.

Den blev til, fordi nogle unge havde været på grundtvigsk højskole, og da de kom hjem, ønskede de i deres dagligdag at fastholde de værdier, de havde mødt dér.

Der har været opgangs- og nedgangsperioder for foreningen, men i modsætning til mange - måske de fleste - af de foreninger, der opstod dengang, er Odense Højskoleforening her ved indgangen til sin 120. sæson stadig spillevende.

Vi mødes for at tage tidens puls, høre foredrag, drøfte aktuelle samfundsspørgsmål og synge fra Højskolesangbogen. Vi tager på højskoleophold rundt om i landet, besøger lokale virksomheder samt institutioner og tager på en hyggelig sommerudflugt.

Her vil man kunne finde programmet for sæsonen og få information om foreningen. Det er tanken at udvikle hjemmesiden, så den med tiden i højere grad kan understøtte kommunikationen med medlemmerne.