Nytårskur og Matiné - 10/1 kl. 14:00-17:00
Stæhr, Øyen og Storm

Den Fynske Opera

     
 

Vi skyder det nye år i gang med sang og musik i Den Fynske Opera, hvor Anne Mette Stæhr, Mette-Maria Øyen og Thomas Storm vil spille, synge og underholde.

Vi mødes kl. 14 i Foyeren i operaen, hvor vi kan hilse på hinanden, og hvor samtalen vil kunne gå frit på kryds og tværs i en lille times tid. I Operabaren kan der købes kaffe, drikkevarer mm. Kl. 15 vil de tre kunstnere gå på scenen i salen og underholde. Det kan kun blive en dejlig eftermiddag med skøn sang og dejlig musik.

Anne Mette Stæhr er pianist, solistuddannet fra Det Kgl. Danske Musikkonservatorium i 1993. Uddannelsen er suppleret med studier i Paris og Freiburg og Anne Mette Stæhr varetager mange solist – og kammermusikopgaver, ligesom hun er en meget efterspurgt akkompagnatør og repetitør.

Mette-Maria Øyen er uddannet ved konservatoriet i Odense og studerer nu sin Master i sang ved konservatoriet i Lübeck. Mette-Maria har været solist ved flere kirkekoncerter, sunget lied-koncerter i Danmark og ved Brahms Festival Lübeck i Tyskland. Hun har allerede optrådt på Den Fynske Opera og kan opleves netop dér igen i sæsonen 2015/16.

Thomas Storm er uddannet ved konservatoriet i Odense og Operaakademiet ved Det Kgl. Teater i København. Han har på få år etableret sig som én af de mest efterspurgte unge sangere. I 2009 havde han sin debut på Det Kgl. Teater i rollen som Moralès i Carmen og samme sted spillede Thomas Storm, Schaunard, i Det Kgl. Teaters opsætning af La Bohème sammen med verdensstjernen Anna Netrebko. Thomas har sunget adskillige partier på både Den Jyske – og Den Fynske Opera og blev i 2013 udnævnt til Carl Nielsen kunstner hos Odense Symfoniorkester.

Tilmelding til Helen Jensen fra onsdag den 18. november 2015 kl. 14:00. Helst pr. mail : tilmelding@oh-odense.dk eller evt. pr. telefon til: 5048 4590

Deltagerantallet er begrænset til 180 personer. For at deltage skal man være medlem af Odense Højskoleforening.

Dørene åbnes kl. 13.30.